Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/bojzgame/public_html/site/php/table.php on line 16

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/bojzgame/public_html/site/php/table.php on line 16
BojZGames.net - In Pursuit Of Fun
DOMOV | NOVICE | IGRE | INSPIRACIJA | English
Vnesi in poslji podatke (vsa polja so obvezna) in ustvari profil in poslali ti bomo email s potrditvenimi podatki in navodili na podan email naslov.

 Prijava na www.bojzgames.net
Ime  
  Podatek obvezen.
Priimek  
  Podatek obvezen.
Spol  
Moski
Zenski
  Podatek obvezen.
Leto rojstva  
  Podatek obvezen.
   
email  
  Podatek obvezen.
   
Zeljen vzdevek  
  Podatek obvezen.
Zeljeno geslo  
  Podatek obvezen.
   
Pogoji uporabe  
0. Tvoj email naslov se uporablja predvsem za aktivacijo registracije in prijavo na stran. Ne pricakuj drugih sporocil od nas.
1. Ne, izguba podatkov (kakršnih koli) ni naš problem. Se zgodi.
2. Ja, google je dosegljiv 99.???%, mi nismo. Se zgodi.
3. Ja, igranje iger na tej spletni strani je zastonj, v zameno občasno predvajamo reklame. Tak je dogovor.
4. Ja, vem, da boš storil/a vse, kar je v tvoji moči, da ne boš posredoval/a svojih podatkov za bojzgames.net tretjim osebam.
5. Z igranjem iger na spletni strani bojzgames.net si ne moreš priigrati denarja. Vse 'vrednostne' zadeve, kot so kovanci, točke, zlato in podobno, so navidezne, virtualne, in nimajo z realnim svetom kaj dosti opravka.
6. Spletna stran zbira podatke o igrah, igralcih in igranju iger, s čimer se strinjaš. Podatki se uporabljajo večinoma za statistično obdelavo in morebiten prikaz statistike. Emaili se uporabljajo za identifikacijo uporabnika spletne strani. Ni kle nobene teorije zarote v ozadju.
7. Uporabniki spletne strani bojzgames.net se strinjajo s trditvijo, da spletna stran lahko prikazuje mnenja in besedila drugih uporabnikov. Lastniki, uporavljalci in ostalo morebitno osebje, ki se ukvarja z spletno stranjo bojzgames.net ni odgovorno za vso vsebino objavljeno na spletni strani bojzgames.net. To ti je logično.
8. Dokler si/boš na spletni strani bojzgames.net, se boš obnašal/a potrpežljivo in normalno. Spletno stran in njene obiskovalce in/ali uporabnike boš obravnaval na način (ob predpostavki, da si normalen človek, po naših merilih), kot bi želel, da se ostali obnašajo do tebe. V primeru, da se ne bi dalo reči, da si normalen/na po našem dojemanju sveta, s čimer se moraš sam/a s svojimi dejanji in delovanjem spoznati, boš spletno stran zapustil/a in do nje ne boš poskušal/a dostopat.
9. Lastniki in upravljalci spletne strani si pridržujejo pravico do sprememb katerekoli ali vseh vsebin spletne strani brez predhodnega obveščanja.
10. Strinjaš se, da vsebin s spletne strani bojzgames.net ne boš uporabljal za lastne potrebe ali potrebe drugih na kakršenkoli način. Morebitno željo po uporabi vsebin boš pisno izrazil/a lastnikom spletne strani pred uporabo in počakal/a na odgovor z naše strani.
11. Spletna stran uporablja različne načine za distribuirano hrambo podatkov na morebitnih različnih lokacijah. S tem pristopom se kot uporabnik strinjaš.
12. Spletna stran bojzgames.net je narejena za Firefox brskalnik. Verjetno deluje tudi v drugih brskalnikih, ni pa zagotovljeno nič.
13. Uporabniki spletne strani bojzgames.net se zavedajo in spoštujejo odločitev lastnikov in upravljalcev spletne strani bojzgames.net, da ne nudimo podpore v nobeni obliki.
14. Kot uporabnik spletne strani ne poseduješ nobenih podatkov uporabljenih za upravljanje ali predstavitev na spletni strani bojzgames.net. Podatki vključujejo, nabor pa ni omejen na pisanja, točke, shranjenje igre, podatke na profilu/ih, katerikoli podatki na splošno. In mi, lastniki in upravljalci, vzdrževalci in ostalo potencialno osebje spletne strani bojzgames.net ne prevzemamo nobene dolžnosti v zvezi z omenjenimi podatki. Kadarkoli. Za zdaj.

In nenazadnje, vsa vsebina na spletni strani bojzgames.net, vključno s pogoji uporabe, se lahko spremeni, po presoji ali na željo lastnikov strani. Spremembe lahko predlagaš, ne pričakuj pa preveč.


Tako, hvala za potrpljenje. Prosim odkljukaj spodaj, da se s pomogi uporabe strinjaš, če se, in prijava bo šla naprej.

   
 
V celoti sem prebral/a pogoje uporabe. Sem v neoviranem stanju, da jih v celoti razumem in si jih pravilno razlagam. S podanimi pogoji se strinjam.
  Podatek obvezen.
   
 
www.bojzgames.net (c) 2009++ - Pravice pridržane | www.smartE.si | 0.02 s